ÜYEMİZ UMUT KARAKÜLÂH'TAN BÜYÜK BAŞARI

Endüstri Gazetecileri Derneği Ankara Temsilcisi ve Zafer Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Umut Karakülâh, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV) tarafından “Üstün Hizmet ve Başarı Beratı” ile ödüllendirildi. TÜSİAV Yönetim Kurulu Başkanı Veli Sarıtoprak, Zafer Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Umut Karakülah’a “Üstün Hizmet ve Başarı Beratı” takdim ederken yaptığı konuşmada, basının ve STK’ların öneminden bahsetti. Sarıtoprak, özgür, tarafsız basın organlarının ve gazetecilerin varlığının ülke demokrasileri açısından dördüncü kuvvet olduğunun altını çizdi.

MEDYADAKİ ÜSTÜN BAŞARISI ÖDÜLE GÖTÜRDÜ

TÜSİAV olarak basının değerini her zaman bildiklerini ve basın mensupları ile seviyeli ilişkilerde bulunmaya özen gösterdiklerini belirten Başkan Sarıtoprak, “Başarılı kişiler her zaman ödüllendirilmelidir. Marifet iltifata tabidir. Zafer Gazetesi’nin kurucularından olan ve medyadaki üstün başarılı hizmetlerinden ötürü Umut Karakülah’a TÜSİAV olarak bu beratı layık gördük ve kendisine medya hayatında başarılar diliyoruz” dedi.

KARAKÜLÂH: "TARAFSIZLIĞIMIZI KORUMAYA ODAKLIYIZ"

“Üstün Hizmet ve Başarı Beratı”nı TÜSİAV başkanı Veli Sarıtoprak’ın elinden alan Karakülah’a ise böyle bir ödüle layık görülmesinden ötürü memnuniyetlerini dile getirdi. Karakülah “Tarafsız ve doğru bir şekilde gazetecilik yapmaya çalışıyoruz. Demokrasimizi taçlandırmak ve mesleğimizi daha üst seviyelere çıkartmak adına Sivil Toplum Kuruluşları’nın (STK) önemini çok iyi biliyor ve onların yapmış oldukları özverili çalışmaları kamuoyuna doğru bir şekilde ulaştırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Beni bu ödüle layık gören başta duayen Başkanımız Veli Sarıtoprak’a ve kıymetli Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyor, aldığım bu özel ödül ile daha da şevkle çalışacağıma sizler huzurunda kamuoyuna söz veriyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Ödül töreninde Başkan Sarıtoprak’a TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyesi & Kadın Platformu Başkanı Füsun Şener, TÜSİAV Yönetim Kurulu Üyesi & Bilim ve Teknoloji Platformu Başkanı Cemil Sedefoğlu, TÜSİAV Basın Başdanışmanı & Üye Platformu Başkanı, Medya İletişim Başkan Yardımcısı Kadriye Ciritci, TÜSİAV Vefa Platformu Başkanı Esra Zeynep Özdemir ve TÜSİAV Platformlar Koordinatörü & Hukuk Platformu Başkanı Av. Celalettin Solmaz da eşlik etti.