MÜSİAD ZİYARETİNDE GÜNDEM ÜRETİM

Sanayi muhabirlerini tek çatı altında toplamak adına kurulan Endüstri Gazetecileri Derneği, MÜSİAD'a önemli bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. MÜSİAD Ankara Başkanı Hasan Fehmi Yılmaz'ı ziyaret eden EGD Başkanı Ümit Uçar, dernek çalışmaları hakkında detaylı bilgiler paylaştı ve derneğin misyonuyla ilgili Yılmaz'a bilgi verdi.

TALEPLER MASASINDA
MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Başkan yardımcıları Ömer Bulut ve Hüseyin Canyurt'un da yer aldığı ziyarette konuşan Ankara Başkanı Yılmaz, Uçar'a MÜSİAD Ankara olarak aksiyon aldıkları çalışmalardan bahsederek, "Sanayicilerin taleplerine kulak veriyor ve üretimin gelişmesi ekseninde iş birlikleri sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

MÜSİAD Ankara heyeti ve EGD Başkanı Uçar, ziyaret bitiminde hatıra fotoğrafı çektirdi.